Over ons

LocoBrands is uw partner en producent in het ontwikkelen en versturen van opvallende direct mailing producten, kaarten en bedankjes. In ruim 18 jaar hebben wij voor zowel bedrijven als voor consumenten allerlei unieke mailingen, kaarten en bedankjes mogen verzorgen. Elk product van een merk onder LocoBrands heeft een opvallende vorm, feature of verrassingseffect. De aandacht op uw boodschap wordt hiermee extra getrokken. De impact is groot en de reactie op onze product is daarmee een gegarandeerd enthousiast

Milieu & Maatschappelijk Verantwoord
LocoBrands wil de wereld mooi houden voor de volgende generatie. Uitsluitend FSC-gecertificeerd papier en nauwelijks restafval tijdens productie. Het afval dat we produceren scheiden we netjes volgens de strengste richtlijnen. Bovendien hergebruiken we onze materialen zoveel mogelijk. De nabewerking van onze producten wordt verzorgd door medewerkers die net buiten de arbeidsmarkt vallen. Een team van hardwerkende en gemotiveerde productiemedewerkers, die in korte tijd bergen werk kunnen verzetten. Onze vaste medewerkers worden aangevuld door een pool van thuiswerkers. Zo kunnen wij, ook in drukke tijden, snelle levering garanderen.

Kenmerkend voor LocoBrands zijn de opvallende producten, de zeer snelle levertijd, de goedkope portokosten en de mogelijkheid om vanaf een laag aantal de producten af te nemen. Elk product is speciaal ontwikkeld om zowel lage als hoge oplages in korte tijd te kunnen produceren. Een origineel, indrukwekkend en creatief product in een eigen ontwerp is dus voor grote bedrijven, kleine bedrijven en voor consumenten bereikbaar!

Flexibel, Snel & Betrouwbaar
LocoBrands bestaat al meer dan 18 jaar en blijft continu leren. Op financieel gebied staat LocoBrands op eigen benen en is daarom solide. We zijn daarom een betrouwbare partner die met u mee kan denken en die beloftes nakomt. Met  alle afdelingen onder één dak, kunnen wij ontzettend snel schakelen. Afwijkende wensen, zoals extra teksten, inlegvellen, personaliseren, een QR-code of leveren in batches? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Zij denken graag met u mee om een succesvolle mailing op te zetten.

Martijn Feenstra

Martijn Feenstra

Directeur

Resa Gaillard

Resa Gaillard

Development manager

Pascal van Mourik

Pascal van Mourik

Sales

Ester Rietveld

Ester Rietveld

Coördinator Grafisch Vormgeving

Joseph Soerjaotmodjo

Joseph Soerjaotmodjo

Administratie

Olaf Kersbergen

Olaf Kersbergen

Productie manager

Emy Kovacs

Emy Kovacs

Print operator

Sabrina Geel

Sabrina Geel

Productie Medewerker

Monica de Gouveia Brazao

Monica de Gouveia Brazao

Productie Medewerker